Monolitická čerpací stanice - Tejkal, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Cílem této práce bylo navrhnout monolitickou čerpací stanici. Výstavba byla rozdělena na 3 etapy: betonáž základové desky, stěn a nosné stropní konstrukce nádrže. Všechny tyto části jsou společně propojeny v jeden. Statický návrh byl zaměřen právě na tyto časti a také byly řešeny k-ční problémy v průběhu stavby a během využívání konstrukce. Součástí je také výkresová dokumentace.

The aim of this work was to design a monolithic gas station. Construction was divided to 3 stages: base plate concreting, wall of the tank and slab. All these parts are connected together. Design was centered on all of these parts and problems during concreting and using were solved too. It also includes drawings.
Cast-in-place underground pumping station
Keywords: ŽB nádrž; stropní deska; vyztužená stěna; základová deska; železobeton; RC tank; slab; reinforced wall; base plate; reinforced concrete