Stavba v krajině - Winery - Brus, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Návrh moderní budovy vinařství plnící vysoké architektonické a funkční požadavky.

Winery building design of a high architectural and functional qualities.
Architecture in landscape - Winery
Keywords: vinařství; Strachotín; vinice; architektura; winery; vine yard; vineyard; architecture