Podnikatelský záměr rozvoje společnosti - Hladíková, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Cílem mé diplomové práce je vypracovat podnikatelský záměr rozvoje firmy. V první části se zabývám teoretickými fakty, které jsou spjaté s daným tématem, v další části představím maloobchodní prodejnu Prádlo Jana a provedu důležité analýzy vztahující se k této firmě. V poslední části předložím návrh na rozvoj firmy.

The aim of my master’s thesis is entrepreneurial intention of business development. In the first part I focus on theoretical facts which are related to the topic; in the second part I present company Prádlo Jana with important comprehensive analysis. In the final part I create entrepreneurial intention of business development.
Entrepreneurial Intention of Business Development
Keywords: Rozvoj společnosti; Analýza 7S; marketingový mix; SLEPT analýza; Porterův model konkurenčních sil; SWOT analýza; Business development; Analysis 7S; Marketing mix; Porter model of competitive forces; SWOT analysis