Železobetonová montovaná hala pro skladování - Schmeidler, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Diplomová práce se zabývá návrhem a posouzením prefabrikované konstrukce haly – vaznice, předpjatého vazníku, sloupů, základového nosníku, hlavicí piloty a pilotou. Statická analýza byla provedena programem SCIA Engineer 2015 a ručním výpočtem.

The final thesis is focused on the design and assessement of precast structure of industrial hall – with purlin, prestressed girder, columns, grade beam, pile cap and pile. Structural analysis was performed by SCIA Engineer 2015 and hand calculations.
Precast concrete warehouse structure
Keywords: Montovaný skelet; skladovací hala; železobeton; výztuž; předpínací kabel; zatížení; kombinace zatěžovacích stavů; vaznice; předpjatý vazník; sloup; základový nosník; hlavice piloty; pilota; výkres tvaru; výkres výztuže; Precast concrete frame; industrial hall; reinforced concrete; reinforcement; prestressing cable; load; load case combination; purlin; prestressed girder; column; grade beam; pile cap; pile; falsework drawing; reinforcement drawing