Obytný soubor na ul. Pastviny v Brně - Komíně - Juráš, Ján (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Práce hledá možnosti dnešního komunitního bydlení ve městech. Bytové domy pro Brno - založené na konceptu baugruppe.

Housing project for Brno Komin, based on baugruppe principles.
Residential Complex in Brno - Komín
Keywords: bydleni; komunita; modul; skelet; baugruppe; pozitivni konflitk; housing; community; module; skeleton; Concrete Frame Construction; baugruppe; positive conflict