Návrh systému odměňování v konkrétním podnikatelském subjektu - Juračka, Václav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou návrhu nového systému odměňování pro podnikatelský subjekt XY. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část vysvětluje obecnou teorii a důležité pojmy. Praktická část analyzuje současný systém odměňování, ekonomickou situaci a ovlivňující faktory systému odměňování. Poslední část se věnuje návrhu nového systému odměňování zaměstnanců.

The bachelor thesis deals with the design of a new remuneration system for the business entity XY. The thesis is divided into three parts. The theoretical part explains the general theory and important concepts. The practical part analyses the current remuneration system, the economic situation and the influencing factors of the remuneration system. The last part deals with the design of a new remuneration system for employees.
Proposal of a Remuneration System in a Specific Business Entity
Keywords: Systém odměňování; hodnocení pracovníků; odměny; benefity; mzda; Remuneration systém; staff evaluation; rewards; benefits; wages