Mateřská škola - Klimeš, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Téma diplomové práce je novostavba mateřské školy v Polici nad Metují. Budova je zasazena do svažitého terénu. Stavba má dvě nadzemní podlaží. Budova je navržena ze systému Porotherm a stropního konstrukčního systému Goldbeck. Konstrukce střech je plochá.

The theme of master´s thesis is a new buiding nursery school. The building is set in sloping terrain. The building has two floors. The building is designed from Porotherm and ceiling construction of system Goldbeck. The roof structure are areas.
Nursery School
Keywords: Mateřská škola; plochá střecha; terasa; Goldbeck; Porotherm; svažitý terén; Nursery school; areas roof; terrace; Goldbeck; Porotherm; sloping terrain