Statické řešení zastřešení nádrže - Sicha, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Diplomová práce se zabývá statickým řešením, návrhem a následným posouzením zastřešení nádrže kruhového půdorysu. Řešení obsahuje návrh a posouzení hlavních částí konstrukce zastřešení dle ČSN EN 1992.

This diploma thesis is focused on static analysis, design and check of tank roof. There is design and check of main load-bearing elements of tank roof in this thesis according to ČSN EN 1992.
Static anylsis of tank roof
Keywords: Zastřešení nádrže; beton; železobeton; předpjatý beton; dodatečné předpětí; obloukový nosník; skořepina; fáze výstavby; kruhový půdorys; Tank roofing; concrete; reinforced concrete; prestressed concrete; post-tensioned; arched beam; shell; construction phase; circular gground plan