Dům s pečovatelskou službou v Těmicích, příprava realizace stavby - Ratajský, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2019)
Tato práce řeší zpracování podkladů pro realizaci stavby domu s pečovatelskou službou v obci Těmice. Práce obsahuje rozpočet, časový a finanční plán realizace, stavebně technologickou studii, technologický předpis pro realizaci krovu, kontrolní a zkušební plán, plán zajištění materiálových zdrojů, návrh strojní sestavy a plán bezpečnosti a ochrany zdraví při provádění krovu.

The subject of this thesis is a preparation of documentation for the construction of the nursing home in Těmice. The work contains budget, schedule, financial plan, construction technological project, technological regulation for trussing construction, inspection and test plan, material resources plan, construction machinery and a safety plan.
Nursing House in Těmice, Preparation for Building Realisation
Keywords: Dům s pečovatelskou službou; krov; technologický předpis; časový plán; finanční plán; zařízení staveniště; rozpočet.; Nursing home; trussing; technological regulation; schedule; financial plan; construction site equipment; budget.