Modulární softwarový nástroj pro i.MX - Kratochvíl, Radim (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Tato diplomová práce pojednává o vytvoření multiplatformní modulární aplikace pro práci s mikrokontroléry řady i.MX od firmy NXP. Tato aplikace je napsaná v programovacím jazyce C++ za použití frameworku Qt5. Následně je hotová aplikace porovnávána s již existujícími nástroji pro práci s mikrokontroléry i.MX

The aim of this work is to create multiplatform plug-in based application for work with microcontrollers i.MX from company NXP. This application is writen in programming language C++ with framework Qt5. Completed application is compared with already existing applications for work with microcontrollers i.MX
Modular Software Tool for i.MX
Keywords: i.MX; mikrokontrolér; Qt5; modulární aplikace; i.MX; microcontroller; Qt5; plug-in based application