Virtuální prototyp robotu v ADAMS - Příleský, Libor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2012)
Tato práce se zabývá vytvořením virtuálního modelu robotu v ADAMS a co-simulačním propojením tohoto modelu s návrhem řízení v Matlab/Simulink. Robotem je segway Pierot vytvořený v rámci předchozích závěrečných prací. Obsahem této práce je vytvoření multi-body modelu, volba pohonu vytvoření co-simulačního propojení a samotná co-simulace.

The goal of this work is to create virtual model of robot in ADAMS and co-simulation link between ADAMS and control system in Matlab/Simulink. Robot is segway robot called Pierot, created as the result of past final works. In this work is described creation of robot's multi-body model, choice of the motor, creation of co-simulation link and co-simulation itself.
Robot virtual prototype in ADAMS
Keywords: co-simulace; Adams; simulink; segway; pierot; virtuální model; co-simulace; Adams; simulink; segway; pierot; virtual model