Webové rozhraní pro tvorbu vize, cílů a plánu projektu - Štěpánek, Matěj (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou uživatelského rozhraní pro plánování projektů, jejich cílů a samotné vize, kterou uživatel má. Analyzuje dostupné technologie pro návrh a realizaci těchto projektů a seznamuje s efektivním dosahováním cílů. Zkoumá problematiku řízení projektů a dále popisuje úlohu gamifikace v moderním světě. Praktická část bakalářské práce se věnuje implementaci uživatelského rozhraní pro tvorbu vize, cílů a plánu projektu, které má za cíl usnadnit tvorbu Bakalářské či Diplomové práce pomocí gamifikačních technik. Toto rozhraní je diskutováno ve studii reálného projektu, zkoumá uživatelskou spokojenost a použitelnost řešení v praxi.

This bachelor thesis deals with the creation of the user interface for the planning and design of projects, their goals and the vision itself, which user has. It analyzes existing technologies for the design and implementation of these types of projects and introduces approaches for effective achievement of objectives. It explores the issues of project management and describes the role of gamification in modern world. The practical part of this work focuses on the implementation of user interface for creating the project vision, goals and plan, which aims to facilitate the creation of Bachelor of Master thesis by using gamification techniques. This interface is discussed in a study examining a real project, investigates user satisfaction and application of solution in practice.
Web Interface for Creation of Project Vision, Goals and Plan
Keywords: Uživatelské rozhraní; řízení projektu; efektivní dosahování cílů; webdesign; gamifikace; plánování; Likertova škála; User interface; project management; effective achievements of goals; webdesign; gamification; planning; Likert scale