Návrh marketingové strategie společnosti ŠPORT PROGRESS - Maslen, Roman (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Ciežom tejto práce je navrhnúť marketingovú stratégiu pre spoločnosť ŠPORT PROGRESS, za účelom upevnenia pozície na trhu. Práca obsahuje teoretické východiská, charakteristiku podniku, analýzu súčasnej situácie a návrh marketingovej stratégie.

The aim of this work is to draft the marketing strategy for the company SPORTPROGRESS with the intention to strengthen the position on the market. This work contains theoretical basis, features of the company, analysis of the present situation and the suggestions of the marketing strategy.
Proposal of the marketing strategy of the company SPORT PROGRESS
Keywords: marketingová stratégia; strategická situačná analýza; trh; segmentácia; strategické riadenie; marketingový plán; marketing strategy; strategic analysis; market; market segmentation; strategic management; marketing plan