Rodinný dům v Hrušovanech nad Jevišovkou - Pichaničová, Pavla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací rodinného domu pro čtyřčlennou rodinu se samostatně stojící garáží. Dům je situován v Hrušovanech nad Jevišovkou. Objekt je navržen jako dvoupodlažní. Objekt je zastřešen plochou střechou.

This bachelor’s thesis deals with a project documentation of a detached house for a family of four with a detached garage. The house is situated in Hrušovany nad Jevišovkou. The object is designed as a two-floored. The object is roofedover with a flat roof.
Detached House in Hrušovany nad Jevišovkou
Keywords: Samostatně stojící dům; rodinný dům; dvoupodlažní; plochá střecha; Detached house; family house; two-floored; flat roof