MODULÁRNÍ BYDLENÍ - Gorchakova, Kseniia (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Tématem této diplomové práce je modulární rostoucí bydlení. Práce se zabývá analýzou současné problematiky bydlení a možnostmi řešení pomocí sériové výroby. Cílem práce je návrh flexibilního systému obytných modulů, schopného se přizpůsobit změnám a potřebám svých obyvatel i skladbě rodiny připojením dalších buněk.

The topic of this diploma thesis is modular growing housing. The work is oriented towards the analysis of current housing issues and its possible solutions with the usage of serial production. The aim of the work is to design a flexible system of residential modules, which is able to adapt to the life changes, family situation and needs of its inhabitants through addition of new residential cells.
MODULAR HOUSING
Keywords: modulární bydlení; modulární architektura; rostoucí bydlení; prefabrikovaná architektura; prefabrikované bydlení; modular housing; modular architecture; growing house; prefabricated architecture; prefabricated housing