Bytový dům, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Králík, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební)
Předmětem bakalářské práce je dokumentace pro provedení stavby bytového domu v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi. Bytový dům se bude nacházet v klidné zóně dvojměstí, v budoucí bytové zástavbě. Bytový dům je samostatně stojící. Bude založen na rovinném terénu. Bytový dům je půdorysně tvaru L (je složený ze dvou obdélníků). Objekt má 5 nadzemních podlaží a 1 podzemní podlaží. V objektu se nachází celkem 19 bytů, v podzemní části objektu se nachází technické zázemí a prostory pro uskladnění. Bytový dům je celý podsklepený. Objekt je zastřešen plochou vegetační střechou. Obvodová nadzemní konstrukce je zděná z tvárnic typu Therm, zateplena kontaktním zateplovacím systémem ETICS. Hlavní vstup do objektu je ze severovýchodní strany budovy.

The subject of the bachelor thesis is the documentation for the construction of a residential building in Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. The apartment building will be located in a quiet zone of a two-storey building in a future residential development. Residential building is detached. It will be based on flat terrain. The apartment building is L-shaped (it consists of two rectangles). The building has 5 floors and 1 underground floor. There are a total of 19 apartments in the building, technical facilities and storage facilities are located in the underground part of the building. Residential building is basement. The building is covered with a flat vegetation roof. The peripheral above-ground structure is made of therm-shaped blocks, insulated with ETICS contact thermal insulation system. The main entrance to the building is from the northeast side of the building.
Apartment building, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Keywords: Bakalářská práce; bytový dům; zděná konstrukce; předsazené konstrukce.; Bachelor thesis; apartment building; masonry structure; cantilevers structure