Rozvoj konkurenceschopnosti podniku - Vyorálková, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Bakalářská práce má za cíl představit návrhy, které povedou k posílení konkurenceschopnosti farmářského řeznictví a bistra Mikrofarma. Podnik je analyzován pomocí komunikačního mixu, hodnotového řetězce a hodnotové nabídky. Hodnotový řetězec analyzuje činnosti podniku, které tvoří výslednou hodnotu pro zákazníka. Hodnotová nabídka je sestavena na základě sekundárních zdrojů a zkoumá hodnotu vnímanou zákazníkem. Z výše zmíněných analýz vyplynou případné slabé stránky a prostor pro implementaci. Výsledná návrhová část uvádí návrhy, které mají posílit konkurenceschopnost společnosti Mikrofarma.

The bachelor's thesis aims to present proposals that will strengthen the competitiveness of the farm butcher and bistro Mikrofarma. The company is analyzed using a communication mix, value chain and value proposition. The value chain analyzes the company's activities, which create the resulting value for the customer. The value proposition is compiled based on secondary sources and examines the value perceived by the customer. The above-mentioned analyzes reveal possible weaknesses and space for implementation. The resulting proposal section presents proposals to strengthen the competitiveness of Mikrofarma.
Development of Competitiveness of Company
Keywords: konkurenceschopnost; hodnota; hodnotová nabídka; marketingová komunikace; komunikační mix; gastronomie; competitiveness; value; value proposition; marketing communication; communication mix; gastronomy