Vylepšení aplikace na sledování kvality poskytované služby - Bartušek, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato bakalářská práce vylepšuje webovou aplikaci sloužící ke kontrole kvality zpracování bezpečnostních incidentů. Hlavním přínosem je implementace nové funkcionality umožňující manuální výběr specifických incidentů k revizi, která doplňuje stávající náhodný výběr. Dále došlo ke zjednodušení logiky backendu aplikace a také bylo vylepšeno uživatelské rozhraní původní funkcionality.

This bachelor thesis improves a web application used for quality control of security incident processing. The main contribution is the implementation of a new functionality allowing manual selection of specific incidents for review, which complements the existing random selection. Furthermore, the application backend logic has been simplified, and the user interface of the original functionality has been improved.
Improvement Of the Tool For Monitoring The Quality of the Provided Service
Keywords: Webová aplikace; incident; SIEM; HTML; JavaScript; azure; flask; python; Web application; incident; SIEM; HTML; JavaScript; azure; flask; python