Laboratorní úlohy v LOGO! Soft Comfort - Kalabusová, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2017)
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala návrhem nových laboratorních úloh ve vývojovém prostředí Siemens LOGO! Soft Comfort pro předměty jako jsou Automatizace a Programovatelné automaty.

Bachelor‘s thesis deals with the design of new laboratory tasks in the development environment Siemens LOGO! Soft Comfort for subjects such as "Automation" and "Programmable logic controllers".
Laboratory tasks in LOGO! Soft Comfort
Keywords: Logo; Logosoft; logický modul; digital; analog.; Logo; Logosoft; logic modul; digital; analog.