Studie proveditelnosti víceúčelového prostoru kavárny s půjčovnou a prodejnou motocyklů - Drkoš, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2020)
Tato diplomová práce se zaměřuje na téma studie proveditelnosti. V první-teoretické části se vymezují základní pojmy, jako je analýza trhu, finanční analýza nebo hodnocení efektivnosti a rizik. Cílem praktické části práce je vypracování studie proveditelnosti, vyhodnocení ekonomické výhodnosti a tím i realizovatelnosti projektu. Nedílnou součástí je i zhodnocení metod svařování ocelového rámu motocyklu a její následné realizování.

This diploma thesis focuses on the topic of feasibility studies. The first-theoretical part defines basic concepts such as market analysis, financial analysis or efficiency and risk assessment. The aim of the practical part of the work is to develop a feasibility study, evaluation of economic viability and thus the feasibility of the project. An integral part is the evaluation of welding methods of the steel frame of the motorcycle and its subsequent implementation.
Feasibility Study of the Multi-Purpose Area Combining Cafe and a Motorcycle Rental Shop
Keywords: studie proveditelnosti; upcyklace; svařování; ocel; feasibility study; upcycle; welding; steel