Twitter client pro Apple TV - Zvara, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Táto práca popisuje a analyzuje platformu tvOS a porovnáva jej výhody a nevýhody voči platforme iOS. Okrem toho ponúka prehľad aktuálneho stavu Twitter API.Na základe týchto poznatkov ponúka popis návrhu, úspešne zrealizovanej implementácie a testovania aplikácie. Twitter klient pracuje so základnými funkcionalitami ako prezeranie časovej osi, retweet, like/unlike tweetu či reakcia v diskusii k danému tweetu.

This paper describes and analyses the tvOS platform and compares its advantages and disadvantages to the iOS platform. In addition, it offers an overview of the current state of the Twitter API.Based on this knowledge, it provides a description of the design, successful implementation and testing of the application. Twitter client works with basic features such as scrolling the timeline, retweet, like / unlike tweet, or responding to a tweet discussion.
Twitter Client for Apple TV
Keywords: Twitter; klient; Apple TV; swift; MVC; paralelne procesy; twitter API; REST; retweet; OAuth; tvOS; Apple; Twitter; client; Apple TV; swift; MVC; multithreading; twitter API; REST; retweet; OAuth; tvOS; Apple