Budoucnost bydlení - Križanovská, Ivana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Návrhom je modulová štruktúra, opakujúca sa v mestách po celom svete. Priestorová mriežka, ktorá tvorí platformu pre mobilné bývanie poskytuje mestským nomádom možnosť jednoducho sa premiestňovať z mesta do mesta, a žiť tak aj so svojim malým domom kdekoľvek.

The design is a modular structure, repeating itself in cities around the world. The space grid, which forms the platform for mobile housing, provides the city nomad with the ability to easily move from city to city and live with its small home anywhere.
Future housing
Keywords: mobilné bývanie; budúcnosť; mestská štruktúra; mesto; minimálne bývanie; nomád; mobil housing; future; city structure; city; tiny house movement; tiny houses; plug-in city; nomad