Demonstrační programy pro zpracování hudebních záznamů - Jonáš, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá úpravou hudebních záznamů v programu Matlab. Jedná se o demonstrační programy pro tvorbu ekvalizace, transpozice a úpravu záznamů pomocí zvukových efektů. Dále byl vytvořen algoritmus pro porovnání a rozeznání hudebních nástrojů, které generovaly zvukový záznam.

This bachelor’s thesis describes the processing of music records and signals. Demonstra- tion programs were created in Matlab. In this thesis were created function of equalization, transposition and sound effects. In this thesis was created application for determining the similarity of signals.
Demonstrational programs for music record processing
Keywords: Signály; zvukové efekty; filtry; korelace; vzájemná korelace; kmitočtové spektrum; Matlab.; Signals; sound effects; filters; correlation; cross-correlation; frequency spectrum; Matlab.