Fotokoutek - Valda, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2019)
Cílem této bakalářské práce je návrh a implementace aplikace fotokoutku používané primárně na tabletech. Práce popisuje existující řešení, analyzuje jejich nedostatky a soustředí se na výběr vhodných technologických prostředků. Popisuje také způsob implementace externího zpracování plateb na virtuálním privátním serveru a následnou komunikaci s databází. Součástí práce je návrh uživatelského rozhraní. Výstupem je funkční vzorek aplikace připravený k použití.

The aim of this bachelor's thesis is to design and implement a Photo Booth application which will be primarily used on tablet devices. The thesis explains existing solutions, analyses its insufficiencies and concentrates on the choice of appropriate technology resources. It also describes the way of implementation of the external payment processing with the usage of a private virtual server and following communication with database. Constituent part of this work is a design of user interface. The outcome is a functional prototype of the application ready to be used.
Photo Booth
Keywords: Fotokoutek; fotoaparát; digitální fotografie; uživatelské rozhraní; tisk; úpravy fotografií; Universal Windows Platform; UWP; Windows 10.; Photo Booth; camera; digital photography; user interface; print; image editing; Universal Windows Platform; UWP; Windows 10.