Automatizované obchodování na kryptoměnových burzách - Křesťan, Zdeněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2018)
Tato práce je zaměřena na automatizované obchodování na burzách s kryptoměnami. Kryptoměny jsou dnes velice rozšířené. Možnost automatického nákupu a prodeje je zajímavé téma, které je stále více zmiňováno. Hlavní část práce je návrh algoritmu pro zpracovávání dat z burz, jejich vyhodnocování a následné provádění obchodů s kryptoměnami. Popisuje také jeho implementaci, testování a nastiňuje možné další rozšíření.

This thesis focuses on automated trading on cryptocurrency exchanges. Cryptos are now widespread. The possibility of hier automated buying and selling is an interesting topic, which is more and more mentioned. The main part of the thesis is the design of an algorithm for processing data from stock exchanges, their evaluation and subsequent execution of cryptocurrency trades. It also describes its implementation, testing and possible further extensions.
Automated Trading on Cryptocurrency Exchanges
Keywords: kryptoměna; burza; automatické obchodování; bitcoin; algoritmus; cryptocurrency; stock exchange; automated trading; bitcoin; algorithm