Návrh vnitropodnikových směrnic pro vedení účetnictví ve společnosti R.D.Engineering, s.r.o. - Žemličková, Andrea (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na vnitropodnikové směrnice v oblasti účetnictví. V úvodní části jsou uvedeny teoretické východiska problematiky tvorby vnitropodnikových směrnic v oblasti účetnictví. Cílem bakalářské práce je navrhnout soubor vnitropodnikových směrnic a vytvoření kvalitních postupů v oblasti účetnictví pro společnost R.D.Engineering, s.r.o.

The extended essay deals with internal directives in the sphere of accounting. The theoretical starting points of internal directives in accounting are mentioned in the introductory part. The aim of the essay is a project of internal directives and forming the first – rate progress in accounting.
Project of In-house Accounting Guidelines in Company R.D.Engineering, s.r.o.
Keywords: Účetnictví; účetní jednotka; vnitřní účetní směrnice; Accounting; accounting unit; internal directives