Analýza konstrukcí zásobníků s posuvem a orientací polotovaru - Zapletal, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou a popisem možnosti řešení zásobníku. První část pojednává o zásobnících s posuvem a orientací obrobku, jejich činnosti, možnosti konstrukce, historické a současné aplikace. V další části je zaměřena na možnosti orientace polotovaru.

This bachelor thesis deal with analysis and description possibilities solving of containers. First part treat of containers with shift and orientation workpiece their activities and possibilities of construction. In next part is specialized on possibilities of orientation semiproduct.
Analysis of construction container with shift and orientation of semiproduct
Keywords: Zásobník; posuv; orientace; polotovar.; Container; shift; orientation; semiproduct.