Doplněk Visual Studio Code pro kontrolu pravopisu - Gerguri, Denis (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením doplňku kontroly pravopisu pro textový editor zdrojových kódu Microsoft Visual Code. Práce popisuje historii kontroly pravopisu, dnešní volně nejpoužívanější knihovny a samotnou implementaci a publikaci doplňku kontroly pravopisu a jeho případném zlepšení.

This bachelor's thesis deals with creation of spell checking extension for source code text editor Microsoft Visual Code. This papper describes the history of the spell checking, today's most widely used libraries and the actual implementation and publication of the spell checker and its possible improvement.
Visual Studio Code Spell Checker Extension
Keywords: kontrola; pravopis; doplněk; spell; check; extension