Audit bezpečnosti ve slévárně - Kupčík, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2013)
Hlavním cílem této diplomové práce je provést bezpečnostní audit ve slévárně pomocí Samoprověřovací příručky pro malé a střední podniky (Self-Audit Handbook for SMEs). Na základě jeho výsledků je vyhodnocena úroveň bezpečnosti práce v podniku a jsou doporučena opatření pro zlepšení. Také je provedena rešerše v oblasti auditu systému managementu BOZP.

The main objective of this thesis is to carry out a safety audit in a foundry using Self-Audit Handbook for SMEs. Based on the results is evaluated level of occupational safety in the company and are recommend measures for improvement. Research in the field of auditing OH&S management systém is also performed.
Safety audit in a foundry plant
Keywords: BOZP; bezpečnost práce; audit; slévárna; OH&S; occupational safety; audit; foundry