Návrh počítačové sítě v podniku - Kocourková, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem počítačové sítě v podniku. Popisuje řešení kabeláže, aktivní i pasivní prvky sítě a vzájemné propojení jednotlivých komponent sítě.

This bachelor´s thesis puts mind to project of company computer network. It describe solution of cableway, active and passive components of computer network and their interconnection.
The Computer network design in a company
Keywords: Počítačová síť; LAN; Ethernet; přepínač; patch panel; Computer network; LAN; Ethernet; switch; patch panel