Aplikace pro odhalování plagiátů - Šalplachta, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato práce se zabývá programovacími jazyky C a C++, různými způsoby zápisu jejich konstrukcí a vývojem aplikace, která rozpozná velmi podobné programy napsané v těchto programovacích jazycích. Aplikace je určena pro kontrolu plagiátů ve školních projektech, ve kterých mají studenti za úkol vytvořit program v jazyce C nebo C++. Aplikace dokáže zkontrolovat jak krátké programy, tak i rozsáhlé programy rozdělené do několika modulů.

This thesis is dealing with programming languages C and C++, various methods writing their constructions and development of application which detects very similar programs written in these languages. The application is intended to control plagiarism in school projects in which students have to create a program in C or C++. The application can check short programs as well as large programs divided into several modules.
Application for Detection of Plagiarism
Keywords: jazyk C; jazyk C++; plagiát; odhalování plagiátů; preprocesor; statistika; C language; C++ language; plagiarism; detection of plagiarism; preprocessor; statistics