Podnikatelský záměr založení zdravé zmrzlinárny - Ledvina, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Bakalářská práce se bude zabývat problematikou podnikatelského záměru. Rozhodování předcházejícímu vytvoření podnikatelského plánu, jako je například volba formy podnikatelského subjektu (OSVČ vs. s.r.o.), formy financování (jaký produkt bude nejvhodnější, popřípadě využití možnosti financování vlastními zdroji). Dále se práce zaměří na možnosti expanze společnosti.

The bachelor thesis will deal with the issue of a business plan. Pre-business decision making, such as choosing a form of business entity (self-employed vs. Ltd.), forms of financing (what product will be most appropriate, or use of own-fund finance). In addition, the work will focus on the possibilities of expansion of the company.
Business Plan of Healthy Ice Cream Parlor
Keywords: Uvedení nového produktu na trh; podnikatelský záměr; marketingová strategie; franchising; tvorba značky; marketingový mix.; The launch of the new product; business plan; marketing strategy; franchising; branding; marketing mix.