Zpátky do kotárů - Jalůvka, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Život na Valašské dědině jako jiná alternativa pro život.

Live at Vallachian village how another chance for live.
Back to Hill
Keywords: Zpátky do kotárů; Back to hill