Návrh výukového modelu termocykleru - Smělý, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2011)
Tato práce se zabývá návrhem výukového modelu termocykleru. Měřením a regulací průběhů teplot pomocí měřicí karty MF624 a počítače v reálném čase. Jsou zde popsány termoelektrické jevy související s fungováním Peltierových článků a měření pomocí termočlánků.

This work describes the design of the learning model thermocycler. Measurement and control of temperature trends by measuring MF624 card and computer in real time. They are described thermoelectric phenomena associated with the operation of Peltier elements and measured using thermocouples.
Design of education model of termocycler
Keywords: Termocykler; výukový model; Peltierův článek; MF624; termočlánek; regulace; Thermocycler; education model; Peltier; MF624; thermocouple; control