Podnikatelský plán pro založení prodejny se sportovními potřebami - Pospíšilová, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro založení maloobchodu se sportovními potřebami. Práce se skládá ze tří částí, teoretické, analytické a návrhu vlastního řešení. V první části se věnuji uvedení teoretických východisek a poznatků, které jsou aplikovány v další části práce. V analýze se zaměřuji na prostředí firmy. V návrhové části je zpracován samotný podnikatelský záměr, který obsahuje marketingový a finanční plán.

This bachelor’s work concerns creating an entrepreneurship’s plan for establishing retail store with sports equipment. The work consists of three parts: theoretical, analytical, and proposal of my own solution. In the first part I am focusing on introducing theoretical bases and findings, which are further developed in the next part to work experience. The analysis is aimed on the company’s background. In the proposal’s part is processed entrepreneurship’s purpose, which contains marketing and financial plan.
Business Plan of the Sporting Goods Shop Foundation
Keywords: internetový obchod; zákazníci; podnikání; SWOT analýza; retail store; on-line store; customers; entrepreneurship; SWOT analysis