Rodinný dům s autoservisem v Humpolci - Melenovský, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Bakalářská práce je zpracována na téma rodinný dům s provozovnou. Jedná se o novostavbu izolovaného domu s plochou střešní konstrukcí ve městě Humpolec v ulici Větrná. Objekt je navržen jako třípodlažní částečně podsklepený rodinný dům pro čtyři osoby. Součástí objektu je garážové stání pro dva osobní automobily a konstrukce venkovní dřevěné terasy v prvním nadzemním podlaží. Na rodinný dům navazuje objekt provozovny, který je řešen jako autoservis. Objekt je určen pro mechanickou opravu osobních vozidel. Na budovu autoservisu navazuje odstavné parkoviště pro čtyři automobily. V projektu jsou použity nosné svislé konstrukce z keramického systému Porotherm, vodorovné nosné konstrukce tvoří předpjaté panely Spiroll a železobetonové desky.

The thesis deals with a detached house with a car repair service. It´s lately erected building of detached house with flat roof structure situated in Humpolec, Větrná Street. The building is designed as a three-storeyed detached house with basement for four people. Parking place for two cars and structure of outdoor wooden terrace on the first floor is included to the property. The detached house is followed by the establishment of the car repair service. It´s determinated for mechanical repairing cars. There is another parking place for four cars located near the car repair service. The building plan uses load-bearing vertical structure of ceramic system Porotherm, horizontal structure consists of prestressed and reinforced concrete panels Spiroll board.
Detached House with car repair service in Humpolec
Keywords: Rodinný dům s autoservisem v Humpolci; rodinný dům; autoservis; Větrná ulice; plochá střecha; terasa; svislé nosné konstrukce; vodorovné nosné konstrukce; osobní vozidlo; čtyři osoby; čtyři automobily; železobetonové desky; provozovna; garáž; parkoviště; Detached House with car repair service in Humpolec; Detached House; car repair service; Větrná Street; flat roof; tercce; vertical structure; horizontal structure; passenger vehicle; four people; four cars; reinforced concrete panels; establishment; garage; parking