Návrh informačního systému - Šiška, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Obsahem této bakalářské práce je analýza současného informačního systému a na základě této analýzy navržení nového informačního systému pro společnost Miklík.eu, která působí v oblasti prodeje kancelářských potřeb, papíru, kancelářské techniky a obalových materiálů. Informační systém společnosti se skládá z ekonomického systému POHODA a elektronického obchodu. Hlavním cílem je jejich provázanost a vzájemná komunikace, především poskytnutí aktuálního stavu skladových zásob. Nový informační systém by měl nabídnout i lepší konkurenceschopnost elektronického obchodu na internetu a snížení celkových nákladů.

The contents of this bachelor thesis is an analysis of the current information system and to propose a new information system for the Miklik.eu company, which specializes in the field of selling office supplies, paper, office equipment and packaging materials, based on this analysis. The company's information system consists of the POHODA economic system and e-commerce. The main objective is their interconnection and mutual communication, especially to provide the current warehouse stock. The new information system should also offer better competitiveness of online e-commerce and lower overal the costs.
Information System Design
Keywords: Informační systém; ekonomický systém POHODA; elektronický obchod; SWOT analýza.; Information systém; POHODA economic systém; e-commerce; SWOT analysis.