Zhodnocení pracovních podmínek ve vybraném podniku - Vladyková, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu pracovních podmínek v podniku se zvláštním zřetelem bezpečnosti práce. Poskytuje informace o teoretických východiscích bezpečnosti práce, zkoumá její praktické uplatnění v podniku a přináší pohled na řízení rizik. V neposlední řadě nabízí návod na zlepšení stávajících opatření v rámci bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

This bachelor´s thesis is focused on the analysis of work conditions in the company with special begard on the security of work. It provides informations about theory of security of work, it explores its practical use in the company and gives a view on the risk management. Not least it offers instructions how to improve current precautions in terms of safety and health protection at work.
Evaluation of Work Conditions in the Company
Keywords: Pracovní podmínky; bezpečnost práce; řízení rizik; podnik; úraz.; Work conditions; security of work; risk management; company; injury.