Ceny stavebních objektů uplatňovaných v projektech krajinného inženýrství - Kašová, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Téma diplomové práce je Ceny stavebních objektů uplatňovaných v projektech krajinného inženýrství. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy, které se objevují v praktické části. Ve druhé, praktické části, je názorně na příkladu ukázán výpočet režií, porovnání několika druhů cen, které byly vytvořeny pomocí rozpojovacího programu, a vytvoření karet rozpočtových ukazatelů pro katalog nákladových ukazatelů společných zařízení pozemkových úprav.

Thesis theme is Prices buildings in the landscape engineering projects. The work is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part explains the concepts that appear in the practical part. In the second part is illustrated in the example shown computation overhead, comparing several types of prices that were created using a decoupling of the program, and create cards budgetary indicators for the catalog cost indicators of common facilities landscaping.
Prices of constructions applied in landscape engineering projects
Keywords: Náklady; kalkulace; režie; cena; rozpočet; stavební objekt; lesní cesta; polní cesta; kanalizace; čistička odpadních vod; potok; rozpočtový ukazatel; karta rozpočtového ukazatele; ÚRS.; Costs; calculation; overhead; price; budget; building facility; forest road; dirt road; sewerage; sewage treatment plant; stream; budget indicator; card financial indicators; ÚRS.