Projekt studentského klubu - Ďatelinka, Maximilián (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Tato bakalářská práce se zabývá způsobem implementace vybraných individuálních nástrojů projektového řízení za účelem vyvinutí projektové struktury pro Studentský Klub Mozaika. Analýza se zabývá popisem stávající situace a identifikuje místa pro zlepšení s pomocí nástrojů projektového řízení. V návrhové části jsou rozvrženy čtyři scénáře. Ve dvou z nich figuruje implementace nástrojů projektového řízení a navržení projektové struktury. Závěr shrnuje výsledky analýzy stávající situace a potenciální benefity použití navržené projektové struktury.

This bachelor’s thesis describes a way to use selected project management tools and processes in order to use project structure to improve current situation of Student Club Mozaika project. Analytical part describes the project’s current situation and identifies the spaces for improvement within project management framework. Proposal and contribution part of the thesis proposes four scenarios. In two out of these scenarios, the implementation of the structure and tools is recommended. The final part evaluates the findings and potential benefits of using the project structure for the project and project team.
Student Club Project
Keywords: Projekt; projektová struktura; situační analýza; spolek; projektové procesy; projekty neziskových organizací; Project; project structure; situational analysis; association; project processes; non-profit organization projects