Návrh síťové infrastruktury polyfunkční budovy - Kobliha, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Bakalářská práce se zabývá designem implementace síťové infrastruktury do nově vystavovaného polyfunkčního objektu. Vychází z podkladů stavebních plánů a požadavků zadavatele. Bakalářská práce obsahuje teoretické podklady nezbytné k analýze potřeb uživatele a návrhu vhodného řešení. Výsledek návrhu je prezentován v podobě plánů objektu s vedením tras, doporučenými prvky infrastruktury a souhrnu ve vykalkulovaném rozpočtu na realizaci.

Thesis deals with the design implementation of network infrastructure to the newly exhibited multipurpose building. I tis based on materials of construction plans and client requirements. Bachelor thesis contains theoretical background necessary to analyze user needs and design appropriate solutions. Result proposal is presented in the form of plans for the facility with management routes, recommended infrastructure elements and a summary of the calculated budget implementation.
Network Infrastructure Design for Polyfunctional Building
Keywords: Počítačová síť; kabelážní systém; aktivní prvky; kabelové vedení; značení kabelů; Computer network; cabling system; active components; wiring; cable marking