Webová aplikace pro vizualizaci a analýzu písma z digitalizačního tabletu - Šebová, Vladimíra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2023)
Táto bakalárska práca sa zaoberá rešeršou súčasných možností implementácie webových aplikácií, voľbou najvhodnejšej varianty k realizácií, návrhom a zrealizovaním webovej aplikácie pre vizualizáciu a základnú analýzu ručne písaného prejavu zaznamenaného pomocou digitalizačného tabletu Wacom. V práci je popísaných niekoľko technológií, ktoré boli použité pri návrhu a tvorbe tejto webovej aplikácie. Aplikácia bude schopná čítať dáta zo súboru predom definovaného formátu a prehrávať písmo pomocou časového razítka. Takisto bude poskytovať aj základné analytické informácie o prehrávaných dátach ako napríklad rýchlosť, zrýchlenie a počet ťahov. Analyzované dáta bude možné exportovať ako video súbor.

The topic of this bachelor thesis is to deals with the research of current options for the implementation of web applications, the choice of the most suitable variant for implementation, the design and implementation of a web application for the visualization and basic analysis of handwritten speech recorded using a Wacom digitizing tablet. The work describes several technologies that were used in the design and creation of this web application. The application will be able to read data from a file of a predefined format and play the font using a time stamp. It will also provide basic analytical information about the played data, such as speed, acceleration and number of strokes. The analyzed data will be able to be exported as a video file.
Web application for online handwriting data visualization and analysis
Keywords: Digitalizácia; Django; Python; Virtualizácia; Wacom; Webová aplikácia; Digitization; Django; Python; Virtualization; Wacom; Web application