Marketingový mix prodejce a servisu automobilů Alcor Motors, s.r.o. - Pristachová, Lívia (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Diplomová práca je zameraná na návrh využitia vhodných nástrojov marketingového mixu pre predajcu a servisu automobilov Alcor Motors, s.r.o. Špecifikuje pojmy nutné pre pochopenie tejto problematiky. Analyzuje súčasnú situáciu na trhu a v okolí spoločnosti. Hodnotí momentálny stav Alcor Motors a doterajšie využitie marketingových nástrojov. Návrhy sú na záver zhodnotené aj z finančného hľadiska.

The thesis is focused on the suggestion of using suitable tools of marketing mix for the car dealer and service Alcor Motors, s.r.o. It specifies concepts needed for understanding this issue. It analyzes recent situation on the market and in the surrounding of an organization. It evaluates an actual condition of Alcor Motors and present usage of marketing tools. Suggestions are also analyzed from the financial point of view.
Marketing Mix of the Car Dealer and Service Station Alcor Motors, s.r.o.
Keywords: marketing; marketingový mix; produkt; cena; komunikácia; distribúcia; predajca automobilov; servis; marketing; marketing mix; product; price; promotion; place; car dealer; car service