Návrh na zlepšení propagace komunálních služeb s.r.o. Valašské Meziříčí - Tomčíková, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato diplomová práce je zpracována pro firmu TS Valašské Meziříčí s.r.o., která poskytuje služby v oblasti odpadového hospodářství. Zkoumá a hodnotí marketingovou komunikaci firmy a zjišťuje nedostatky v této oblasti. Obsahuje návrhy na zlepšení propagace firmy, které zahrnují nové formy marketingové komunikace s jejich aplikací do praxe, vedoucí ke zvýšení prodejnosti a jejich úrovní.

This master´s thesis was elaborated for the company TS Valašské Meziříčí s.r.o., that provides services in the waste management. It analyses and evaluates its marketing communications and examines imperfections in this field. It contains a proposal of improving the company promotion, which includes new methods of the company marketing communication and their application in practise, leading to an icrease of a saleability and their norms.
Proposal to Improve the Promotion of Municipal Services Ltd. Valašské Meziříčí
Keywords: marketing; marketingový mix; marketingová komunikace; reklama; podpora prodeje; vztahy k veřejnosti; osobní prodej; přímý marketing; marketing; marketing mix; marketing communication; advertising; sales promotion; public relations; personal selling; direct marketing