Návrh dílčí části informačního systému - Mastná, Anna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem propojení ERP systému a CRM systému na platformě Microsoft v rámci řešení, které má společnost Navertica, a.s. připravené pro nemocniční zařízení. V rámci práce budou zhodnoceny technologie, kterými je možné propojení realizovat, a bude uveden návrh propojení na úrovni vybrané entity.

This master´s thesis focuses on the integration between ERP system and CRM system on Microsoft´s platform as a part of solution that has been developed by Navertica, a.s. for the use in healthcare facilities. As a part of this thesis the technologies to implement this integration will be evaluated and the integration proposal will be introduced on a chosen entity.
Design of an Information System Part
Keywords: ERP systém; CRM systém; integrace; zdravotnictví; Microsoft Flow; ERP system; CRM system; integration; health care; Microsoft Flow