Geometrie rejdové osy užitkových automobilů - Knor, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2009)
Cílem této bakalářské práce je zjistit z databází vozidel charakteristické hodnoty sbíhavosti, odklonu, záklonu současných automobilů v závislosti na parametrech vozidel, které je přímo ovlivňují – výkon motoru, rok výroby a podobně.

The basic aim of this bachelor’s thesis is to elicit from databases of vehicles characteristic values of wheel tread, wheel camber, positive castor of the same standing cars characteristics vehicles dependence, which influences – power of engine, year of construction and others.
Commercial Vehicle Kingpin Axis Geometry
Keywords: Záklon rejové osy; příklon rejdové osy; závlek kola; poloměr rejdu; sbíhavost; odklon kola.; Caster angle; kingpin inclination; caster offset; kingpin offset; wheel tread; wheel camber.