Přiřazení grafů signálových toků zesilovacím strukturám pomocí admitančních modelů - Punčochář, Josef (International Society for Science and Engineering, o.s., 2010)
It is described an algorithm for direct construction of the linear electronic circuit signal flow graph - MB graphs (B method of circuit equations arrangement). There are used admittance models of amplifier structures there. They are compared MB graphs and MC (Mason - Cotaes) graphs, there too.

V článku je uveden algoritmus řešení obvodů s orientovanými grafy signálových toků s využitím admitančních modelů aktivních prvků. Je to algoritmus, který zajistí korektní zahrnutí všech uzlových admitancí do přenosů větví vstupujících do uzlu - postup, kdy není nutné dělit některými členy rovnic před sloučením grafů dílčích částí obvodu. Takový postup umožní stanovit algoritmus pro přímé sestavení grafu signálových toků pro analyzovaný obvod - bez sestavení rovnic popisujících obvod.
Assignment of signal flow graphs to amplifying structures by means of their admittance models