Grafické rozhraní pro ovládání inteligentní domácnosti - Matejčík, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Táto práca sa zaoberá vývojom grafického používateľského rozhrania na platformu Android pre systém inteligentnej domácnosti vyvíjanou na FIT VUT v Brne. V práci je predstavený systém BeeeOn, ďalej vysvetlený princíp vytvárania grafických rozhraní na Android. Praktická časť sa zaoberá návrhom a implementáciou obrazoviek rozšírujúcich už existujúcu aplikáciu. Na konci práce sú vyhodnotené dosiahnuté výsledky pomocou služby Google Analytics.

This thesis deals with development graphical user interface on Android platform for intelligent control system developed at FIT BUT. The thesis introduces a system BeeeOn, further explanation of principles of creating graphical interfaces for Android. The practical part discusses design and implementation of screens which extends an existing application. The concluding section evaluates achieved results using Google Analytics.
Graphical User Interface for Smarthome Control
Keywords: chytrá; inteligentná; domácnosť; Android; grafické rozhranie; Google Analytics; smart; intelligent; home; Android; graphics interface; Google Analytics