Regulační jednotka pro terárium - Hojdík, Matej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Cieľom práce bolo navrhnúť systém pre reguláciu teploty, vlhkosti a osvetlenia terária vrátane programovateľného dávkovača vody. V práci sú rozobrané použiteľné prvky pre reguláciu zadaných veličín. Následne je v práci vypracované hardvérové riešenie regulačnej jednotky s vhodným užívateľským rozhraním. Nakoniec je pre mikroprocesor navrhnutý firmware.

The aim of this work was to create system for tempereture, humidity and light regulation of terrarium including programmable water dispenser. In this work there are described suitable modules for regulation of required parameters. Subsequently there is described hardware solution of regulation unit with suitable user interface. In the end there is designed firmware for microprocesor.
Terrarium control unit
Keywords: teráriové regulačné moduly; ATmega16; SHT21; CFAH1602Z-TMI-ET; PCF8563; modules of terrarium regulation; ATmega16; SHT21; CFAH1602Z-TMI-ET; PCF8563