Marketingová komunikace pro produkt v pivovarnickém odvětví - Štadlerová, Kristýna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá změnou marketingové komunikace produktu Royal Dog cider v pivovarnickém odvětví, která je analyzovaná na základě provedených analýz. Smyslem této bakalářské práce je zhodnocení současného stavu marketingové komunikace produktu Royal Dog cider, který spadá pod společnost Pivovar ZUBR a.s. Dle výstupu provedených analýz jsou následně navržena opatření, která mají za cíl přilákat potencionální zákazníky a dostat produkt a také firmu do většího povědomí.

This bachelor thesis is focused on changes the marketing communication of the product Royal Dog cider in brewery sector, which is implented on analysis method. The main purpose of this bachelor thesis is evaluating the current situation of the marketing communication of the product Royal Dog cider, which slopes under the company Pivovar ZUBR a.s. According to the results of mentioned analysis there are suggestions for improvement of marketing communication with an aim of increasing new customers and get the product and company more aware.
Marketing Communication of the Product in Brewery Sector
Keywords: marketing; marketingová komunikace; propagace; pivovarnictví; royal dog cider; zákazník; marketing; marketing communication; promotion; brewery; royal dog cider; customer